"Ik ben koning microtalent"

Daan van der Vorm

Ik ben koning microtalent
Vorig verhaal Volgend verhaal

Morgen hebben we een event in stand van de Stichting Architectuur Plaquette. Ik ben bestuurslid en zou graag zien dat op elk gebouw een plaquette staat met daarop wie het heeft gemaakt en waarom. Zie het als een onuitwisbare handtekening. Op welk gebouw op de wereld ik het liefste mijn handtekening zou zetten? Hmmm, dat wordt dan Burj Khalifa! By far hét mooiste gebouw! Het is tot in de kleinste details ontworpen en afgewerkt. Als geld geen rol speelt kun je alles maken. Als vakidioot vind ik dat fantastisch. Mede door mijn schoonvader is mijn oog voor detail ontstaan. Mijn collega’s worden gek van mijn microtalent. Kleine details vallen mensen vaak niet op, ik kan niet anders dan details zien. Fouten storen mij enorm. Is er iets kapot? Dan moet het meteen gemaakt worden. Voor elk lampje heb ik een reservelampje in huis.

“Ik ben koning microtalent”

Daan, directeur VORM Holding

Vorig verhaal Volgend verhaal
Top