"Na mijn eerste bouwreis wist ik, dít is het!"

Karin Nas

Na mijn eerste bouwreis wist ik, dít is het!
Vorig verhaal Volgend verhaal

Wat ik doe op de Provada? Ik ben een heuse salesdame uit de financiële wereld. Laat mij maar praten. Echt contact maken met mensen om met elkaar iets te kunnen betekenen voor mensen die dat daadwerkelijk nodig hebben. Ik werk bij Habitat for Humanity, een wereldwijde organisatie die sinds 1976 ruim 6,8 miljoen mensen heeft geholpen aan een veilig huis.

“Na mijn eerste bouwreis wist ik, dít is het!”

Je hoort het hier ook. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, het klinkt natuurlijk mooi in je salespitch. Maar wees eerlijk, het is vooral iets dat je moet doen. En dat kan bij ons. Daarom sta ik hier tussen de vastgoedmensen om ze warm te maken voor Habitat. Wij organiseren bijvoorbeeld ‘Bouw Mee reizen’, waar bedrijven en hun klanten, maar ook verenigingen of een vriendengroep een week echt meewerken en meeleven met families in landen waar mensen een veilig huis nodig hebben. Bijvoorbeeld in de Filipijnen, Bangladesh, Ghana, Haiti, Ethiopie, noem maar op.

Voor mensen die meegaan op zo’n bouwreis is deze ene week vaak een ‘lifechanging experience’. Je maakt in een korte periode met je team deel uit van de gemeenschap en bouwt mee met huiseigenaren en lokale vaklui. Vrijdag mag ik weer, op naar Cambodja!

Karin, Fondsenwerver Habitat 

 

 

 

 

 

 

Vorig verhaal Volgend verhaal
Top