"De nieuwe vastgoedman draagt sneakers"

Nic Meijer jr.

De nieuwe vastgoedman draagt sneakers
Vorig verhaal Volgend verhaal

“De nieuwe vastgoedman draagt sneakers”

Jij bent de enige op de Provada die op sneakers loopt! Ja, eerlijk gezegd komt dat omdat ik een blessure heb aan mijn voet. Mijn nette schoenen had ik na 10 seconden weer uit vanochtend. Maar ik vind het stiekem ook prettig om me te onderscheiden qua kleding. Want wat is dat toch met vastgoedmannen en pakken? Ik vind dat iedereen zich vrij moet kunnen voelen om zich te kleden zoals die dat zelf wil. De tijden van 3-delig zijn echt voorbij. En ik durf het te zeggen, want ik zit in de mode. Een familiebedrijf.

Kiezen voor het veilige blauwe of grijze pak heeft ook alles te maken met de code ‘zo kleden wij ons’ en je conformeren aan de groep. Op zich prima natuurlijk. Maar het is wel heel keurig en weinig gedurfd. Het mag best wat losser, toch? The next kledingstep voor de vastgoedman? Het zijn natuurlijk snelle types. Dus dat vraagt om flitsende kleding: sneakers, een mooie jeans en een bijzonder overhemd. Dat maak je af met een vlot jasje dat je ‘s avonds uit kunt trekken als je een biertje gaat drinken. En bij de kledingkeuze van de vastgoedvrouwen zie ik nu veel Hugo Boss. Mooi, maar gereserveerd. Het mag best een tikkie verrassender.

Nic, Fashion Real Estate

 

 

Vorig verhaal Volgend verhaal
Top