"Je moet ‘m durven uitzetten"

Raymond van der Ploeg

Je moet ‘m durven uitzetten
Vorig verhaal Volgend verhaal

In 1999 ben ik een communicatiebureau gestart. Het nam een flinke vlucht. En inmiddels werken er 22 man op ons kantoor in Rotterdam. Er waren ook moeilijkere tijden. Toen hebben we alle zeilen moeten bijzetten. Niet altijd even leuk. Vroeger was het ‘u vraagt wij draaien’. Nu zoeken wij ‘de vraag’ en komen met een verrassend antwoord. We hebben de crisis overleefd door onze klanten te blijven verrassen. Kwaliteit leveren, slimmer en beter zijn dan je concurrent.

“Je moet ‘m durven uitzetten”

Vanaf het nulpunt betrokken zijn bij een project, daarin onderscheiden wij ons. Als je pas aan tafel komt tijdens de ontwikkeling, ben je te laat. Dit houdt wel in dat ik 24/7 ‘aan’ moet staan. Behalve als ik ga eilandhoppen. Zodra ik op de boot naar Vlieland stap, gaat de telefoon uit en wordt het stil in mijn hoofd. Ook ik kan niet ontkennen dat mijn telefoon onmisbaar is geworden. Maar, je moet ‘m durven uitzetten.

Raymond, eigenaar PersC Communicatie

 

Vorig verhaal Volgend verhaal
Top